Nya glasögon, ny matta, samma gamla tjej!

OK. Nu är valet gjort och låneglajjorna är återlämnade till min optiker. Det blev Björn Borg-glasögonen. De var mitt förstahandsval och även ert om man ska tro röstningssiffrorna. Andy gillade inte RayBan-bågen heller så valet blev ganska enkelt tillslut. Nu är beställningen lagd och det är bara till att vänta på att de kommer! När man ser så in i bomben illa som jag gör så kostar det en hel del med nya glasögon. Den här gången var det ju E1 som lyckades mosa mina glasögon och på så sätt blev jag ”tvingad” att köpa ett par nya. Närmare 6 500 kr går kalaset på innan det är klart. Hualigen. Det hade vi kunnat plöja rakt ner på resekontot och bokat den där resan i höst istället. Men nu när beställningen är klar så tycker jag det ska bli kul med nya glasögon, jag använder dem mest hemma men vem vet? Om jag gillar dessa så kanske jag till och med vågar mig ut på stan med dem!20140221-123010.jpg

Vi hann med en fika inne på Trädgårn också när vi ändå var inne i stan. Nu är vi dock tillbaka i hemmets trygga vrå och jag tror inte vi lämnar huset något mer idag. Ute är det blött och slaskigt, nog för att det går att krama riktigt schyssta snöbollar men det lockar ändå inte att gå ut och bli dyngsur från topp till tå. Sen börjar ju visst hockeyn om en liten stund också. Jag är inte galet intresserad men nu börjar det ju dra ihop sig så visst ska jag titta lite i alla fall!20140221-123020.jpg

Vi köpte en ny matta igår när vi var i Eskilstuna, den blev bra tycker jag. Jag valde mellan en svart och en grå rya men det blev en grå tillslut. Lite mjukare än den svarta och eftersom jag verkar vara inne i en ”grå period” på mer än ett sätt, köksbord, ansiktsfärg, sovrumsväggar, så var det väl ett givet val!

20140221-123027.jpg

20140221-123036.jpgElvira sov en stund på mattan i går kväll, haha, så jag tror den fick godkänt av ungarna också!