Evil housewife is back!

Mååååndag. Seg dag. Men man får försöka se det positivt, nu är vi en dag närmare helgen igen… 🙂 Förresten, nästa gång jag ska samla vuxenpoäng och leka amatörkock så stoppa mig. Den enda som åt av den där jäkla köttgrytan med god aptit var JAG. Elvira sneglade misstänksamt på den och åt mest av kantarellerna som hon fiskade upp ur såsen, Milo åt lite potatis, Andy åt men utan ett ljud. Elliot tog en enda titt på grytan och konstaterade ”Öhhh, det där äter INTE jag.” Punkt liksom. Jäkligt tacksamt. De äter heller Scans färdiga köttbullar och makaroner. Tar 7 minuter att göra. I fortsättningen är det det enda de kommer att få!

Jag ska köra halv-/helfabrikat för hela slanten. No more laga mat från grunden och ödsla timmar åt att skära, hacka, röra, smaksätta och servera med kärlek följt av disken from hell. Nops. De ska få äta på papptallrikar eller direkt ur durkslaget. Mohahhaahaha.

Watch out – evil housewife is back!

evil housewife