Att gå vilse en liten smula!

När vi tröttnat på Vasaloppet så packade vi in oss i bilen och åkte till Åkers Styckebruk, Andy hemby kan man väl säga! Andy och Milo skulle nöta lite skridskoåkning och jag tog en lång promenad för att rensa skallen lite. Jag hittar rimligt ok runt i Åker och idag tänkte jag att jag skulle gå en prommis genom skogen på lite småvägar som jag tyckte jag hade bra koll på. Det hade jag inte. Tillslut fick jag plocka fram kartan på telefonen och gps:a mig för att få lite bättre koll på vad jag var. Till mitt försvar så var jag i alla fall på rätt väg, den var bara lite längre än vad jag trodde. Det löste sig till slut och jag kom fram!

Efter detta drog vi hem och jag duschade mig varm och sen var det bara att packa sig tillbaka in i bilen och åka på turné till Mariefred för att se på när Mariefred tvålade till Guif. Tvåla till var en överdrift för det var extremt jämt och Guif kändes som det något starkare laget men Mariefred vände och vann med ett mål till slut. Stor glädje för oss Mariefredssupportrar och enormt missnöje i Guifklacken (ca 5 personer) som satt bredvid oss. De var väldigt upprörda över det mesta och det gjorde det hela lite extra kul. Vi var 4 stycken från jobbet och två stackars medtvingade respektive som åkte dit och hejjade på vår lilla bulldozer Jennifer som alltså spelar i Mariefred!

Nu har jag stekt mig lite vitkål som jag serverat ihop med grillad kyckling. Mums. Dock så försvann lite av tanken med vitkål då jag tryckte i mig en gigantisk baguette av bara farten. Mitt ätande urartar big time på helgerna. Jag kolhydratladdar i stil med vasaloppsåkarna! Dock utan vasalopp, mest bara en massa laddande.

Nu sneglar jag på klockan och funderar på om man får gå och lägga sig snart? Obegripligt hur en helg bestående av typ ingenting kan suga musten ur en så totalt att man borde ha minst en extra helgdag att vila upp sig på.

Nu zappa runt lite på TV. Sen SOVA!

20140302-195537.jpg

20140302-195543.jpg