Lyxfrulle, avtackning och glasögonorm!

Hur summerar vi den här fredagen då? Den började bra med vägningen, sen lyxfrulle på jobbet. Också bra. Sen tackade vi av vår BÄSTA Karin – dåligt, mycket dåligt. 20140307-185823.jpgJobbade som en gnu fram till lunch och tog sen ett välbehövligt break och rensade skallen med lite lunchträning. Sen tillbaka och jobba som en ännu större gnu till kl 16.55 då familjen stövlade in för att hämta mig.

Idag hade mina glasögon äntligen kommit så ikväll ska linserna förpassas ner i sina burk och mina ögon vila. Skönt. Glasögonen och jag trivs väl sådär ihop. Så är det alltid. Nyhetens behag går över på 7 sekunder. Jag tycker alltid att glasögon är så fint på andra. En riktigt schysst accessoar som kan lyfta ett utseende eller en look helt och hållet. På alla andra. SJälv har jag en slags hatkärlek till glasögon. Jag älskar att de finns för annars vore jag blind men jag hatar det faktum att jag måste ha dem. Jag tror många som haft glasögon sen de var ganska unga känner ungefär likadant. Jag är mer för linser men jag ska bli duktigare på att använda mina glasögon hemma. I-landsproblem. Jag vet.

Jag hämtade även mina nya skor idag och provade dem lite snabbt när jag kom hem. De passade som tur var. Alltid lite vanskligt att köpa skor på nätet, när jag tänker efter så har jag nog aldrig gjort det tidigare.

Nu badar två av tre barn. E1 sover över hos en kompis. En tjejkompis. Jag vet inte om jag ska tycka det är kul eller om jag ska vara orolig. Hahahaha! Jag lider en aningens med tjejens mamma, huset fullt av vilda 11-åringar en fredagskväll… På fredagar är åtminstone jag helt sänkt och övernattningsgäster lockar inte speciellt mycket om jag ska vara ärlig. Men jag har sagt att det bara är att ringa om det går överstyr. Jag är 5 minuter bort och kan rycka ut och befria henne från åtminstone en 11-åring om det krisar!

Imorgon är det fullt ös prick hela dagen. Hämta E1, jobba, innebandycup och sist men inte minst så ska Taikons dra till Stockholm och titta på Melodifestivalen. Kan sluta precis hur som helst.

Nu ser jag fram emot soffan, Let´s Dance och min helgkompis Ben&Jerry!20140307-190437.jpg