Konsten att sköta sig exemplariskt!

  • TIsdagstacos – check
  • Tre barn i säng – check
  • Stort glas Pepsi Max upphällt – check

Imorgon får Milo återvända till dagis, vi håller tummar och tår för att han ska orka hela dagen. Han har varit pigg idag men hostar fortfarande en del… Annars blir det väl till att åka hem igen. Var är morföräldrarna när man behöver dem? Jo, de lyxlirarna är i Spanien. På olika håll förvisso men båda passade lägligt på att fly landet när vi jagar VAB-assistans…. Först Elviras lunginflammation och nu Milos feber och hosta! Men morgon kommer minsann mormor hem. ”Välkommen hem, kan du passa en hostig lillgroda” – hehehehe! Förhoppningsvis är alla friska ett tag framöver nu – man kan ju hoppas i alla fall!

Som mest hade vi sju ungar i huset i kväll. Elliot hade tre kompisar med sig hem och sen dök två grannbarn upp också. Full rulle! Då är det skönt att ha en övervåning där de kan husera fritt! Jag frågade Elliot idag om han skäms för mig!? Jag såg nämligen att han hade ”städat” undan ett gammalt foto på mig och hans pappa lagom tills hans kompisar kom hit.

– Jo, lite skäms jag ibland svarade han

– Men varför då?

– Du är så mycket DU liksom. Du bryr dig så mycket om allting hela tiden.

Det är inte lätt att vara 11 år och ha en mamma som ska lägga näsan i blöt jämt! 🙂 Men det är nog bara att han vänjer sig – han har ett par år till framför sig när hans mamma kommer vara det absolut pinsammaste han vet! Idag höll jag faktiskt extremt låg profil, ställde inga pinsamma frågor eller blandade mig i deras lek. Jag skötte mig exemplariskt – om jag får säga det själv!

IMG_4048

IMG_1488Fina Elliot! Lika speciell som han är söt. 😉