Hus och hem, Milos utveckling

Halleluja, morgonrock och utemöbler!

Ett halleluja-moment har inträffat idag. När det var penicillindags på morgonen så satte sig Milo i mitt knä, sög i sig sitt äckliga Kåvepenin utan ett enda PIP. Mycket märkligt….men fantastiskt! Nu hoppas jag det håller i sig? Han kanske har knäckt ”om jag dricker det här nu så får jag godsaker sen”-koden? Fine by me i så fall. Glass, juice, tårta, yoghurt. Han får vad han vill bara han får i sig medicinen!

I övrigt har vi inte gjort ett smack idag. Jag hasar fortfarande runt i morgonrock och tofflor. En rätt anskrämlig syn faktiskt om jag ska vara ärlig…. Nu har Milo somnat och jag ska ta mig ur morgonrocken och i mysbyxorna – ett litet fall framåt! Andy är väl på väg hemåt efter sin cupvinst i företagshockeyn. Undrar om han fortfarande står fast vid sitt ”fört” från igår? Hur som helst är beställningen lagd och att ångra sig är FÖR SENT! 🙂utemöbler

Nu i ur morgonrock, i mysbralla. Sen lunch!