Prickig korv, grilla och kalastajm

När vi vaknade imorse så hade lillgrodans prickar exploderat över hela kroppen och nu ser han verkligen ut som en prickig lite korv! Han verkar dock inte besväras speciellt mycket av dem och tur är väl det… Det är skolboksexempel på vattkoppor tror jag!

Vi har varit in till stan för att handla lite födelsedagspresenter till kusin Nova och till Elliot och svängde sen förbi Zinnia för en ny omgång av tulpaner. Lunchen åts utomhus då vi grillade korv och marshmallows med alla grannbarnen. Jag och Carina (grannfrun) värmde oss med lite kaffe också. Det var inte direkt behagligt varmt men mysigt ändå. Det blir en repris på detta snart…

Nu är det snart dags för kalas hos kusin Nova följt av en kväll i soffan framför Melodifestivalen… Hur ska det gå? Ska Perrelli klara sig direkt till Globen? Ska Lotta Engberg stå för en rumpchock? Ska Christer Sjögren verkligen moona i direktsändning? Spännande värre….

Känner nu att hela jag stinker brandrök efter att ha grillat så jag bör nog försöka fräscha till mig lite innan det är kalastajm hos Nova – annars går brandvarnaren snart igång!

Min lilla prickiga korv!