Spretigt värre!

Trots strålande sol, blå himmel och en antydan till svalkande vind så går inte en enda unge frivilligt ut genom dörren… Just nu lockar svalka inomhus, gärna i kombo med Ipaden mer än något annat. De är mätta på solen tror jag. Att gå ut just nu görs bara om solen kombineras med bad eller möjligtvis glass i stora lass…. Jag får tvinga med dem ut på en promenad till postlådan när Milo har vaknat. Andy skäller på mig och tycker jag ska aktivera ungarna utomhus istället för att låta dem vara inne men det GÅR inte. Det är varmt och klibbigt ute, vi vill vara inne. Hahaha! Elliot muttrade lite om att han vill ”göra något kul” men vad det är det vet han inte. Inte lätt för mig att klura ut det då heller…. Sist vi var iväg och badade så ville han hem efter 45 minuter så det var inte heller optimalt. Att åka och shoppa hatar han så det går inte heller. Det får bli lite glass på eftermiddagen, det brukar muntra upp!

När jag lagt Milo så tänkte jag faktiskt leta mig ut på altanen och krascha i en solstol en stund. Jag ska på kräftskiva på lördag och lite färg i ansiktet skulle inte sitta fel… Jag höll ut i 15 minuter. Det är så sjukt tråkigt att sola, i alla fall när det är stekhett och ingen pool i sikte! Jag tänker som så att jag, på lång sikt, gör mig själv en tjänst på rynkfronten genom att undvika solen. Då känns det lite bättre 🙂 Vi har ju en resa till Mallorca inbokad i september så chansen att sola lär (förhoppningsvis) inte vara helt över för i år även om jag skippar det idag.

Igår kom månadens Glossy Box, helt OK innehåll. Prenumererar ni? Jag har säkert varit med i två år nu, lite vardagslyx i slutet av varje månad och allt jag ratar tar Elvira gladeligen emot även om hon inte får använda det på flera år 🙂 Hon är 9 år och har precis fått upp ögonen för smink, det är oerhört spännande och väldigt vuxet. Jag försöker bromsa men det är inte så lätt alla gånger….

20140731-140409-50649928.jpg

20140731-140410-50650536.jpg

20140731-140410-50650940.jpg

Jag fick förresten en present av min mamma häromdagen som jag glömt visa för er. Det är trots allt ganska lätt att glömma bort en dunjacka när det är tropisk hetta ute och allt annat än trosor känns som för mycket kläder! 🙂 En ljuvligt söt rosa lite dunis med ryschpysch fram längst kanterna. Den blir perfekt framöver när dagarna blir lite svalare!20140731-140859-50939745.jpg

 

Just nu har Elvira tröttnat på Ipaden och leker att jag är rik och hon är min betjänt. Bästa sortens barnarbete, hon har städat vardagsrummet här nere och hela övervåningen. Nu ska hon hänga tvätten 🙂 Jag älskar dessa kreativa lekar!!! Hahahaha!

Galet spretigt inlägg det här men så kan det bli ibland! Ikväll blir det tidig middag i hamnen och kanske en glass på Slagsta efter det. Yummy!