En oinbjuden gäst!

Idag var det riktigt svalt ute, tror inte ens det var 20 grader när jag åkte till jobbet. Nu för tiden är man ju bortskämd och allt under 25 grader är kallt… Rimligt skönt när man sitter instängd på jobbet större delen av dagen. Framåt kvällen klarnade det upp lite och var riktigt skönt ute. Jag hade middagsdejt med några vänner men vi skippade uteserveringar och getingar och satsade istället på Harrys. Åt en ceasarsallad som var riktigt god – rekommenderas! Inte helt enligt #coachpurjo men bättre än pommes antar jag.,, När stället började fyllas på med musikquiz-sugna människor packade vi ihop oss och jag drog hem till familjen. Jag hade tur, Milo var vaken när jag kom, och jag fick tillbringa lite tid med mitt minsta hjärta innan det var dags för läggdags. Underbara unge!

Apropå Milo så har han nu plötsligt skaffat sig en låtsaskompis/alterego vid namn ”Stäääfan” (han uttalar det så)! Stäääfan är en rätt bråkig kille som gillar att slåss…. Rätt som det är så får man sig en knytnäve på näsan eller så river han mig på armen och när jag frågar Milo vad han håller på med (lagom irriterad) så svarar han ”det var inte jag, det var Stäääfan”. Stäääfan gillar också att nypas och knuffas. Vi får hoppas att Stäääfan snart drar vidare och hittar en ny familj att terra. 😀 Man kan inte låta bli att skratta när M rynkar pannan, knyter nävarna och säger ”Stääfan bråkas”! Hur söt han än är så gillar jag Milo mer än Stäääfan och jag har försökt förklara att S får ge sig av snart. Här gillar vi inte när man bråkas och slåss! En oinbjuden gäst som bara får stanna om han blir snäll…

Tänkte titta på Morden i Midsomer även idag men det var en repris så nu skiter jag idet här och går och lägger mig istället. Välbehövligt!

Har ni sett trailern? Herregud, hur ska mina nerver klara sista säsongen. Jag kämpade länge med säsong sex…. Längtar ändå, skräckblandad förtjusning!