Zoo, ätardag och söndagsångest!

Oj, värst vad tiden rusar så här på helgen. Alldeles nyss var det lördagmorgon och vips så blev det söndag eftermiddag. Igår var det fullt ös större delen av dagen, morgonPW, Willys, kalas, Parken Zoo, taco-middag och soffhäng! På Parken Zoo köpte vi åkband för första gången till ungarna, det var väl rätt kul men hela upplevelsen förpestades av de triljoner av getingar som (givetvis) vallfärdade till Zoo där glass, läsk och godsaker vankades i överflöd. En eloge till all personal som pallar att jobba i svärmen, själv hade jag grinat, viftat hysteriskt och sen sprungit hela vägen hem! 🙂

IMG_0060
Ducklips delux…
IMG_0152
Det här med att alla ska titta in i kameran….

IMG_0094 IMG_0100 IMG_0056 IMG_0153 IMG_0154

Efter Zoo packade vi in tre halvtrötta ungar i bilen och åkte hemåt. Lite lördagstacos och sen soffan resten av kvällen. Jag har ju ”ätardag” på lördagar så lite chips och några godisbitar slank ner. Mums!

Idag startade vi dagen som igår, med en PW i solen! Sen frukost och en tur till Hedlandet. Ingen direkt shopping idag även om det visst fanns en del fint. Nu har det lagats matlådor inför kommande vecka, ett ton tvätt har vikits och nu är vi lagom sega. Den där söndagsångest börjar knacka en lite på axeln – ”hörru, snart är det dags att jobba igen”. Imorgon har jag ju, förutom ett grinigt dagisbarn, två motvilliga fritidsbarn som ska lämnas också.

Nu sista rycket med matlådor, Sen får vi se…