Coachpurjo, vecka 4 och frossa!

Helgen bara rusar fram! Igår startade vi lördagen med en liten nätt promenad på 1,1 mil följt av vägning och mätning. Vecka fyra är nu avslutad och det går superbra för Andy och ganska bra för mig. Andy har tappat över 10 kg på men månad och det syns jättemycket. Själv har jag blivit av med 3,7 kg, det svajar lite mer för mig men det går åt rätt håll i alla fall! Ganska många cm har i alla fall lämnat oss också. Idag har vi kickat igång v 5 och dagen har startat med den sedvanliga havregrynsgröten.

På dagens schema står både matlådelagning och familjemys! Andy ska visst klämma in lite hockey också. Farmor, farfar och två fastrar är nere och hälsar på och MIlo är i överlycklig! Han älskar verkligen hela tjocka släkten!

Igår var det släktträff i Malmköping vilket passade bra eftersom lördagar är våra ätardagar. Och som vi åt. Herregud. Jag var tvungen att knäppa upp byxorna när vi satt i bilen hem, jag höll på att spricka. Väl hemma på med mysbrallan och vips så fick det plats ännu lite mer godsaker. Hrmmmm. Jag var fortfarande mätt när jag vaknade i morse. Jag tror möjligen att vi överdriver dessa ätardagar men det är ju veckans höjdpunkt! 🙂 Kommande vecka (nästa sista innan vi åker till Mallis) så ska jag i alla fall försöka hålla mig rimligt strikt. Jättelätt med tanke på att Andy just NU står i köket och fixar en tårta för de andra att mumsa på…..

IMG_1595

IMG_1616.JPG

IMG_1600-0.JPG

IMG_1602-0.JPG