Limpmacka efter limpmacka…

…in my dreams!

Måndag. Jobb och snart är det dags att springa. Ikväll ska vi tydligen ”roa” oss med backintervaller. Jippie. Eller inte. Känner redan hur läskigt jobbigt det kommer att bli. Bara att bita ihop och pallra sig dit.

Jobbmässigt fullt ös medvetslös. I övrigt allmän höstlunk. Sjukt omotiverad till både bra kost och träning. Jag vill helst bara ligga på soffan, titta på TV och moffa limpmacka efter limpmacka med Bregott Havssalt och stark lagrad ost. Det är faaan det godaste som finns. Har ni någon svag punkt matmässigt? Om ni fick välja en sak att livnära er på resten av livet, vad skulle det bli? Jag skulle kunna leva på smörgåsar. Finns inget godare än nybakat bröd.

Nu avsluta och bege sig hemåt!

IMG_2030.JPGDen här lilla söta asken stod på mitt skrivbord efter lunch! ♥

 

2 svar på ”Limpmacka efter limpmacka…”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.