Bakispotatis, shopping och ”Operation Övervåning”!

Söndagen startade med att jag vaknade, fullt påklädd, i Milos säng tillsammans med Elvira? Rörigt, ja lite… Elliot och hans kompis Wiktor sov på Elliots rum och Elvira skulle låna Milos säng. Jag råkade visst somna där med henne redan vid 22.00 och sov sen där hela natten. Andy hade både ringt och skickat mess men jag trynade som en liten gris och hörde ingenting.

Jag sparkade liv i Andy vid halv tio i morse och tvingade upp honom med milt våld. Klockan tio var det nämligen ”bryggupptagning” och då skickar man det starkaste man har – en bakfull Andy. Mohoahaha. Ett par timmar senare kom han hem igen. Pigg och stark efter lite kroppsarbete och frisk luft….typ….

Eftermiddagen har ägnats åt kalas och shopping. Kalas för Elviras del och shopping för min del. Jag fick även med mig Elliot som, till slut, förbarmade sig över sin gamla mamma. Vi strosade runt lite i Tuna Park och jag köpte mig ett par svarta skor. Jag fick lite pengar i födelsedagspresent och detta var ett utmärkt tillfälle att spendera en del av dem. Sen hem och fixa middag. Jag gjorde ca 20 matlådor åt mig och Andy inför veckan och av den skvätt köttfärs som blev över gjorde jag köttfärssås åt ungarna. Jag är så innerligt trött på våra matlådor att jag snart smäller av men vi kör ett tag till men det är bra motigt nu………

Nästa projekt hemmavid är ”Operation Övervåning” – vi har ju en relativt nybyggt övervåning som vi är skitdåliga på att nyttja. Nu har jag bestämt mig för att vi SKA bli bättre på det. Vi skulle behöva en rejäl hörnsoffa alt divansoffa så alla får plats ordentligt – vi har gott om fåtöljer men det är liksom inte samma sak. Jag behöver kunna plana ut i en rejäl soffhörna!

Här klättrar Elvira omkring i vår pyttelilla soffa…. Jag tror jag måste Trademax-surfa lite minsann!

IMG_2136.JPG

 

Imorgon kommer den här lilla godingen hem – med väskan full av mediciner vi inte har en aning om hur man använder!? Jag tror nästan jag måste ringa VC och fråga om jag får komma dit och bli instruerad… Kan man göra så eller är det ”överhönsigt”?

IMG_2132.PNG♥Tack för idag, slut för idag! ♥