The Fantastic Foot Mask!

I samarbete med MayBeauty så har jag fått möjlighet att prova deras fotmask, The Fantastic Foot Mask. En sån där dunderkur som luckrar upp allt elände på fötterna, gör att det lossnar och sen skall det titta fram riktiga bebisfötter! Igår var det dags att prova denna mirakelkur, men eftersom det är en typ 7-stegsraket så får jag återkomma med resultatet senare.

Jag började i alla fall med ett litet fotbad, varmt och skönt. När det var klart så slog jag in min fötter i två små ”plastsockor” som var fyllda med någon slags gele. I två timmar hasade jag sen runt här hemma i mina små gelestrumpor. Det klafsade lite om fötterna när jag gick, ungefär som när man går omkring i genomblöta skor. När jag sen sköljde bort masken så såg fötterna ut precis som vanligt men fröet är sått och nu inväntar jag förvandlingen.  Själva fjällningfasen återstår innan mina nya bebisfötter ska titta fram!IMG_2696.JPGIMG_2697.PNG

Jag vet att många av er har fotfobi – hahahaha, särskilt min vän C – och jag ska nog låta er slippa mina krackelerade fjällande tassar…. Fast vem vet, jag kanske ångrar mig? 🙂 Fötter är sällan vackra men jag har riktigt höga förväntningar på den här fotmasken, googla så hittar du mer information! Det ska bli riktigt spännande och se vad som tittar fram om ett par dagar och om det är så bra som jag tror att det är så kanske det här blir årets julklapp i Gåsby. Alla behöver vi en rejäl storstädning av fötterna då och då! 🙂

Om ni redan nu vågar prova den här fotmasken och göra mig sällskap i fjällandets värld så klicka HÄR!  Uppge Kaos30 för att få 30% rabatt – du betalar då 174,30 kr i stället för ordinarie pris 249 kr.

Vill du avvakta tills jag avrapporterar resultatet så kommer det ta ca 7-10 dagar för att få babylena fötter. Håller den fantastiska fotmasken vad den lovar?! Jag återkommer självklart med resultatet och en ordentlig recension då!