Tyst och stilla…

Milo sover och Andy är på träning. Bara den här lilla tomten vaken i huset….och en och annan rådis tror jag. Det rasslar och tasslas i väggarna med jämna mellanrum! Så länge de håller sig i väggarna så är det väl en sak, jag vill INTE ha dem springa runt inne i huset! Ibland skulle man ju önska sig en katt. En stor jäkla Main Coon, en egen tiger här hemma!

mc3 mc4

Sjukt coola katter! Gigantiska! Men Andy är katthatare så det blir tyvärr inget av det… Oklart också om Main Coon vill jaga sitt käk eller om de mest ligger på soffan och vill bli serverade kattpraliner?!

Milos första dagisdag började katastrofalt med total härdsmälta och jag fick med milt våld helt enkelt bära ut en gallskrikande unge som sparkade, slogs och grät. Han ville absolut inte gå till förskolan, han ville bara vara hemma och mysa. Ja, vem vill inte det liksom? TYVÄRR fungerar det inte att vabba i all oändlighet. Både FK och arbetsgivaren lär ha vissa synpunkter på det…. Det gick sen bra under dagen och jag hoppas en positiva känslan hänger med imorgon när det är dags igen.

Idag hade jag fått paket och skenade iväg till Coop på lunchen för att hämta ut lite godsaker från LCHF-klubben! Jag ska testa (har redan provsmakat lite) deras müsli och bröd! Müslin var JÄTTEGOD och det borde den vara med tanke på vad den kostar… Puh! Brödet tror jag att jag ska slå ihop på lördag som helgfrukost! Återkommer med recension! Brödmixen kom i den minsta lilla förpackning jag någonsin skådat. Varje skiva måste ätas med vördnad och andakt. 🙂 Tydligen lite vatten på det där pulvermixen och vips – lowcarb bröd!

IMG_2891.JPG

IMG_2892.JPGNu Blacklist, sen sova. Imorgon är det FREEEEEEEEEEDAG!