Same, same but different!

Onsdag. Japp, lika bra att påbörja varje inlägg med veckodag. Så man har någon typ av koll. Nu när helgdagarna är över så lär väl dagarna falla på plats men det är fortfarande lite sådär småluddigt. Men onsdag alltså – och full rulle igen…. Startade dagen med ett kort möte angående en del förändringar som kommer äga rum framöver på jobbet för min del. Det blir en utmaning men jag ser fram emot lite nytt i vardagen. Mer om det senare när alla bitar fallit på plats.

Hur har ätandet gått då? Jo då, tackar som frågar! Jag kör min turkyoghurt och müsli till frukost. Onsdagar betyder utelunch, vissa saker förändras inte bara för att det är nytt år och idag blev det en Ceasarsallad med avocado istället för krutonger. Riktigt gott! Kvällsmaten bestod av kyckling och lite ugnsgrönsaker och som snarr framför TV:n blev det oliver, ost och lite parmaskinka. Yummy! Dag tre avklarad utan problem. Dag tre av hur många? Ja tanken är väl att rutiner skapar bättre vanor…  så det är ju en långsiktig satsning. Ingen quickfix. Sakta men säkert är planen helt enkelt.

När det gäller mössen så verkar den där jädra elektroniska sk avskräckaren inte särskilt….avskräckande. Idag har den lilla råttj*veln länsat fällan, käkat upp all ost och sen dragit. Mao inte särskilt avskräckt. Nu är fällan omladdad och vi hoppas på bättre jaktlycka i natt. Först tyckte jag lite synd om rådisarna som går döden till mötes i fällan men nu är det personligt och jag känner bara DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ musäckel, DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

Avslutar dagen och inlägget med något lite trevligare än möss, nämligen mina storbarn! Herrejösses vilka vackra barn jag har! ♥ Vilda, vackra, våghalsiga, bångstyriga och alldeles underbara!

IMG_3586.JPG