Kalasdag, kalaskväll, kalasmat!

Hemma i soffan igen. Eller det har vi egentligen varit länge. Tanken var att vi skulle gå ut och äta efter revyn men vi kom bara på en sak vi var sugna på och det var Thaimat så vi köpte mat på Um och tog hem istället. Väldigt gott, det var extremt länge sen jag åt thai! Trevlig avslutning på en härlig föreställning!

Det är riktigt kul att gå på Revy, vi har gjort det någon gång tidigare men om jag ska vara helt ärlig så har det mest berott på att jag har en mamma som arbetar backstage på revyn. Av någon anledning har inte revy slagit igenom helt hos folk i min ålder eller yngre. Det är någon slags generationsgrej tror jag. Konstigt eftersom det är riktigt kul! Alla nummer bygger ju på aktuella saker som händer i vår närhet, hög igenkänningsfaktor på det mesta! Jag vill i alla fall slå ett slag för revy i allmänhet och Strängnäsrevyn i synnerhet! ♥ Det finns ju bar också. Herregud så roligt man skulle kunna ha om man drog ihop ett stort gäng! Startade med en långlunch och ett cider eller fem. Sen reyv och sen fortsätta kvällen med middag någonstans på stan. Helkväll=helkul!

Nästa år ska jag försöka rodda ihop något sånt! Vem vill med? 🙂

För dem som vill gå i år så finns det fortfarande möjlighet, det är det ett par föreställningar kvar! Ni hittar mer information på Facebook eller på deras hemsida!

IMG_3683.JPGPS Min ursnygga kollega (blondinen till vänster) är dessutom singel – så bara det är borde vara en utmärkt anledning för alla singelkillar mellan 18-40 år att gå dit och titta! Hahaha, hälsa från mig!