Bla bla bla, kvitten, bla bla bla!

Det här med att fånga dagen, är ni bra på det? Jag har ofta höga ambitioner som landar ner till just precis….ingenting. Eller ingenting är kanske onödigt hårt men på något sätt så lyckas dagarna passera utan att man fått allt det där man planerat gjort. Eller kanske är det precis det som att fånga dagen? Att strunta i alla måsten och istället göra det som känns bra (för stunden)? För mig innebär helg att mellan bokade aktiviteter försöka hinna med allt det där som man borde göra. Tvätta, städa, rensa, plocka, damma, vika, röja och slänga. Idag hann jag faktiskt med en tripp till Kvitten vilket jag ÄLSKAR. Kasta, göra sig av med, röja…. Jag älskar känslan av att kasta men är dålig på att komma dit. Jag tänker att jag ska röja i min garderob i ca sex månader innan jag faktiskt gör det. Min startsträcka är gigantiskt lång vilket är en grej jag ska försöka bli bättre på! Jag behöver sätta upp delmål för att få saker gjorda. Jag tänkte börja den här veckan med några små saker som annars lätt skjuts på:

  1. Beställa hem papper så vi kan det som är kvar på lånet på min bil. Det är fösta steget mot en ny bil!
  2. Sätta ihop ett hemmaträningsprogram så jag kan börja nyttja hantlar och skivstång som vi köpte för ett par veckor sen (och som sen dess legat bak i min bil – så typiskt mig!!)

….jag tror vi börjar där! Det kan tyckas futtigt men jag börjar med babysteps! 🙂

När det gäller matpratet så har det gått bra i det stora hela. Det gäller ju att hitta ett sätt som funkar på lång sikt och det är bara att inse, jag älskar både bröd, ris och potatis! Lite ris till thaimaten och kanske en liten övergiven brödbit som Milo ratade hittade sin väg ner i min mage! Mums!

Andy är på hockeymatch! De hade samling klockan tre på eftermiddagen, matchen började vid sjutiden och han är hemma igen framåt elva. Det kostar att ligga på topp, förvisso har han valt det själv men det går åt mycket tid! Jag klarar mig, jag bunkrade med ved innan han åkte och sen har vi eldat, tittat på TV och byggt med lego här hemma. Just det, vi har tittat på Frost typ 33 gånger också. Milo Ä L S K A R Frost, hans bästa film någonsin! ♥

Möjligen årets mest osammanhängade inlägg men så blir det ibland… Imorgon är det i alla fall måndag, så mycket vet jag. Måndag, möten, jobb och sen hem igen.

IMG_3686.PNG

 

Mitt sällskap ikväll! Bättre kan man inte önska sig…♥

IMG_3688.JPG