Överraskning och lyxfrulle!

Jag vet inte om ni minns men ni som hängt med ett tag kanske kommer ihåg att jag startade ett slags ”sysslor och belöningssystem” för ett tag sen. Storbarnen har ett antal (enkla och ganska självklara) sysslor som de ska klara av per vecka och om allt går bra så får de kvittera ut en veckopeng eller en ”överraskning”. E1 kör stenhårt på pengar och E2 vill hellre ha överraskningen. Förra gången var E2 och jag på bio och idag var det dags igen. Redan strax efter klockan åtta så fick Elvira hoppa i kläderna och sen drog hon och jag in till stan. Idag överraskades hon med en hotellfrukost på Roggebageriet. De har frukostbuffé och det var riktigt mysigt. Jag hade aldrig varit där tidigare så det var en nyhet för mig med. Det kostade 150 kr för mig och Elvira (barn mellan 3-10 år kostar 50 kr) och då hade vi lagom mycket godsaker att välja på.

Elvira blev både glad, mätt och nöjd. Det var en riktigt mysig start på söndagen! Win Win kan man säga eftersom även jag lämnade bageriet mätt, glad och nöjd! ♥ Det allra bästa är att man kommer hemifrån en stund och kan sitta och småtjattra i lugn och ro. Elvira tycker nog att det är mysigt bara att slippa brorsorna och få vara solo med sin mamma en stund.

Det blir dagens tips till alla som vill lyxa till det någon morgon och verkligen starta dagen på bästa möjliga sätt! De öppnar kl 08 på helgerna och redan vid halv sju på vardagarna. Vid tio-tiden var vi klara och rullade hemåt igen. Rullade var verkligen rätta ordet i alla bemärkelser….

Nu tillbaka hemma igen och har samlat lite kraft och ork för att börja röja och städa inför ännu en vardagsvecka! Mot ljusare tider….whoop whoop!

IMG_3754.JPG

IMG_3743.JPG

IMG_3744.JPG

IMG_3741.JPG

IMG_3761.JPG

IMG_3748.JPG