Bil, barn och bönor!

Slängde ut en fråga på Facebook igår gällande ny bil, typ Toyota – hiss eller diss? Det blev en rolig diskussion med närmare 50 kommentarer, tydligen är bilar ett kärt ämne för vissa. Som vanlig när diskussionen går på FB så svajjar det ju en anings men merparten verkade hålla med mig om att Toyota faktiskt är en god idé och nu är det till 95% klart. Toyota it is. Förhoppningsvis går vi iland med det lilla projektet redan imorgon!

Dagen har i övrigt bjudet på mest jobb men med ett välkommet avbrott i form av ett frisörbesök. Idag klippte vi inget utan fräschade bara upp färgen en aning. Bort med lite utväxt och sen lite ljusa slingor, Bra så, jag är en aningens ambivalent gällande långt eller kort hår så nu får jag fundera lite tills nästa besök i april. 🙂

…fick ta ett lite break här och lägga Mille. Han satt på sängen och sparkade med benen, slog sina små händer i täcket och konstaterade ”ja e arjj!” Lite oklart vad han var arg på men jag tror det var en kombination av att han inte hann titta på Frost och att han var tvungen att gå och sova. Det är mycket sånt nu, arga utbrott med arga tårar och små knytnävar som viner i luften och om man inte passar sig så får man sig en smocka. Gissar att det är en släng av allmänt treårstrots. Bara att uthärda och hoppas att det ger med sig. Tur att han är söt även när han är sitt argaste. ♥ Han äter som en liten loppa också. ”Ja orkaj inte äta” säger han men om man slänger fram chips eller bullar så äter ungen så det sprutar ur öronen. Tänk vad orken kan komma tillbaka snabbt. (Alltså, nu får han inte chips och bullar till middag om nu någon trodde det. Äter han inte så får han vara utan helt enkelt.)

Andy spelar match och jag är solo hemma. Just nu leder de med 0-3 så det finns hopp om seger ikväll! Jag håller koll via swehockey och känner mig som en (hyfsat) engagerad och duktig supporterfru!

Nu ska jag klappa ihop framför öppna spisen innan det är läggdags. Älskar värmen från brasan. ♥ Den där brasan är den största anledningen till att vi fastnar på nedervåningen fast vi har en gigantisk övervåning att häcka på!

(null)Idag provade jag förresten detta för första gången. Det var riktigt gott!! Bönpasta, ett alternativ till ”vanlig” pasta. Lite mindre kolisar, proteinrikt och glutenfritt. Jag blev positivt överraskad. Dagens tips för dig som vill variera pastan eller ha alternativ till vanliga makaroner!