Uncategorized

VAB, Kit och roligheter!

Torsdag. Helst skulle jag vilja vara hemma och VAB-a idag – Vård av Bil. Bara åka runt och njuta av ny bil hela dagen…. Bekanta mig med alla funktioner som jag tidigare inte hört talas om. Synka telefon med bilen och bara njuta. Känns som vi har köpt KIT från Knight Rider. Jag blir inte förvånad om bilen en vacker dag tilltalar mig med mitt namn! 🙂

Nu fick jag ju inte vara hemma med bilen utan det vara bara att checka in på jobbet – som alla andra vardagar. Jobba, jobba och jobba. Klämma in lite brynfärg senare i eftermiddag också. Späckat schema indeed.

knightrider

Fick en bild på Milo från förskolan idag! Hehehe, ganska glad att det inte är jag som behöver sanera eländet! ♥ Jag tror han missförstått lite det här med att måla och äta.

(null)Helgen är fullspäckad med roligheter. Bortbjuden på fredag och fest på lördag. Woop Woop – lite action på gång! Men nu jobba klart den här torsdagen. Var sak har sin tid!