Att glömma något (o)viktigt men….

…ack så gott! Alltså, hallå! Jag har helt missat att det är semmeldagen idag. Det har passerat mig helt obemärkt förbi och det är ju en smärre katastrof! Hur kunde det gå så här? Det måste vara ett tecken på att man har lite för mycket att göra på jobbet….för lite tid för surfande helt enkelt. Nu när jag ”läser ifatt” alla sociala medier på kvällskvisten så handlar nämligen ca 98% av alla inlägg om just semlor. Varför har ingen påtalat detta för mig? Ingen!!  Jag tar det som ett tecken på att jag måste kolla FB och Insta minst 10 minuter för- och eftermiddag. Det här får aldrig upprepas.

I övrigt har dagen varit riktigt bra. Min kära far tog ett fantastiskt initiativ och kom ut till Gåsby och städade. Jajamän, nästan en hel arbetsdag tillbringade han här och när jag kom hem var det så fint, så fint! Helt underbart. Alla borde ha en Pappa Janne. Jag måste ha varit en underbar person i tidigare liv och nu kickar karman in! ♥ Pappa lyckades även kicka igång larmet så nu vet vi att det fungerar. Sector Alarm ringde mig på morgonkvisten, bara tur att jag kom ihåg vårt ”lösenord” – hahahaha!

Nu snoosar en liten Milo här bredvid mig i sängen, jag har redan bäddat ner mig och skall strax släcka och göra kväll. Andy har hockeymatch i vanlig ordning på tisdagar och då är vi solokvist här hemma.

Förresten, borde det inte vara dags för bokrea snart? Någon som vet?

 

(null)Gäller att hålla tungan rätt i mun…. ♥

 

Ett svar på ”Att glömma något (o)viktigt men….”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.