Kan själv!

Bra kvinna reder sig (nästan) själv! När jag kom hem från jobbet så tog Andy med sig Milo och drog iväg en stund. Jag övervägde att gå och lägga mig och bara glo på TV men kom av mig mitt i slöandet och fick istället för mig att göra lite nytta. Typ. Så nu har jag:

  1. Limmat ihop ett trasigt örhänge (och två fingrar) med lite superlim som jag hittade i ett skåp. Check!
  2. Stabiliserat bord och bänk i vardagsrummet (numera matrummet). Stabiliserat är kanske att ta i i överkant. Jag har klistrat dit typ 33 möbeltassar för att inte hela eländet skulle vicka så pass mycket att mjölken skvalpar ur glaset. Typ. Check på den.
  3. Jag har flyttat en taklampa i köket som satt lite snett. Nu perfekt centrerad vid fönstret. Check.
  4. Jag har skvätt i lite målarfärg på två ställen i matrummet där golvet var skaft efter soffan. Check.
  5. Jag har flyttat hela matgruppen en halvmeter ut i rummet efter som mina töntiga  flashiga inredningskompisar fick allergiska utslag eftersom allt inte var ”symmetriskt”. Som om något är symmetriskt i Gåsby. Check på den också.
  6. Jag hittade en sprayfalska 5-56 i städskåpet och bestämde mig för att smörja upp våra rottingfåtöljer så de skulle sluta knarra. Jag vet inte ens vad 5-56 är bra för, när jag tänker sprayade jag bara. Nu när jag tittar på bilden så verkar det ha varit ett OK beslut. Check.
  7. Sen har jag såklart också hunnit bädda rent i en säng, slänga in en tvättmaskin, tömma diskmaskinen och äta middag. Checkelicheck på allt det med.

Nu känner jag mig rätt nöjd med mig själv. Klockan är dessutom bara åtta så det finns faktisk lite tid kvar av kvällen att bara sitta ner och njuuuuta också. Härligt!

Hittade ett mini-vattenpass som jag försökte använda för att få bordet rakt men hela bordet är snett och vint så hur jag en bar mig åt blev det liksom aldrig riktigt bra. Jag gav upp och tänker istället att det är en del av charmen med ett rustikt brädbord?!

(null)

Just nu sitter jag här på min nya favoritplats,  i en snurr- och gungfåtölj, i köket och bloggar och lyssnar efter knarr – som faktiskt är mer eller mindre väck!

(null)

Ha en bra kväll nu! Imorgon är det fredag och storbarnen dundrar in…. Cirkus Gåsby drar igång igen med full styrka. ♥