Tripp ner i bildarkivet…

Kaffet smakade bra! Kul tvist när man är sugen på något mer än ”bara” kaffe! Finns på Zinnias – rolig gå-bort-present också!

Eftermiddagen har tillbringats hos min mamma som bjöd hela familjen Taikon på middag. Jag hann med en vända bland alla gamla fotoalbum också… Herregud! Elliots kommentar när han såg mig ”Stackars dig mamma, blev du väldigt mobbad??” HAHAHA!

(null)
Vad säger man? Bara en mamma kan älska en så ful unge…typ!

(null)

(null)

(null)
Lite bättre på övriga bilder i alla fall! Så sjukt kul med gamla bilder, nu blev jag ännu mer sugen på ny kamera! Det är helt magiskt att bläddra bland gamla bilder och det vill jag att mina barn ska kunna göra sen också! Man glömmer så fort…

Nu blir det Melodifestivalen, morötter, chips och dipp. Önskar jag kunde påstå att morötterna var till mig för att jag är då nyttig… Men nä. Så är det inte. E1 gillar att dippa grönsaker. Jag gillar…chips. Tyvärr.

Andy sitter och tittar på hockey. Det verkar inte gå så bra med tanke på de evighetslånga harangerna av svordomar som ekar på övervåningen… De förlorar ju hela tiden (MODO) så man tycker han borde ha vant sig vid det här laget. Men icke. Lite hederlig gammal schlager kanske muntrar upp honom?!

PS min mamma är fortfarande ursnygg och som ung var hon drop dead gorgeous!

(null)