Att vobba lite!

Vabbar och jobbar. Det fungerar ganska bra faktiskt när man har världens snällaste lilla unge hemma. Som dessutom är besatt av Turtles just nu. Han kollar på film och jag får jobba lite. Nu har vi precis haft lunchrast där Mille käkat pannkaka och jag en nötchokladkvarg med lite grädde på toppen. Hahahaha – märklig kombo kanske men ganska gott. Nötkvargen i sig – sådär god men med lite grädde så blev den lite mildare i smaken och fylligare på något sätt. Nästan som chokladpudding med grädde. Gott i alla fall och mättande med grädden på toppen. LCHF kan ibland tyckas vara ett märkligt sätt att äta på…

Nu ska jag, antagligen med visst milt våld, bända bort Ipaden ur Milos händer för nu ska han sova en stund!

I morse tittade Milo på blommorna och sa ”oh, vad de är vackra” – hur gulligt som helst! Han är ju besatt av Turtles men tyckte sköldpaddorna på tröjan nog inte riktigt var så coola som han önskat – ”det är mamma sköldpadda – ingen Töttel” sa han när jag lite klämkäckt påpekade det när det var dags att klä på sig.

Har ni förresten hört talas om Vobbomatic?  Man kan via en sida på nätet (Unionens idé) ställa in barnets ålder och hur länge du måste jobba, max 45 minuter. Sen kan ditt barn titta på barnprogram i x antal minuter, program som är anpassade efter barnets ålder. Ganska fiffigt även om det egentligen är synd att man ”måste” jobba när man vabbar. Idén är ju jättebra och kan användas när som helst egentligen, skönt att veta att de klipp som spelas upp är anpassade för barnets ålder och i begränsat antal minuter. Annars kan man ju hamna lite varstans på Youtube om man bara klickar sig vidare och vidare och vidare på de klipp som automatiskt föreslås.