Helgkänning, utflykt och drinkar!

Jobbat förmiddag och vabbat eftermiddag. När klockan var halv fem så var maten klar, solen sken, ungarna glada och mamman nöjd. Herregud vilken otrolig lyx att få vara hemma på eftermiddagarna eller åtminstone sluta tidigt. Tänk att kunna gå hem klockan tre varje dag. Så många gråa hårstrån och så många hysteriska hungerutbrott man skulle kunna undvika med såna tider. Nu är klockan sex och hela kvällen ligger framför en. Underbart.

Imorgon fredag och sen helg. På lördag har jag en riktig lyxig dag inplanerad. Jag och tre kompisar möts redan på morgonen, tar tåget för lite fika/shopping/mat/mer shopping/drinkar till Eskilstuna och avrundar sen med lite käk på Nils Grill. Om vi vill och orkar så går vi ut. Annars avrundar vi lagom mätta och belåtna efter middagen.

Vi genomförde denna procedur redan förra året i april, då kan man kalla det tradition va? Då var det som avslutningen efter en intensiv träningsperiod (från slapp till rapp). I år skippade vi träningen och gick direkt på festen. Helt OK det med. Förra året hade vi helt fantastiskt väder, strålande sol och riktigt varmt. Jag minns att vi satt på uteservering och bara njöt i solgasset. Det ser inte lika lovande ut vädermässigt på lördag men det skiter jag i. Huvudsaken är att man har fantastiskt sällskap, resten liksom löser sig ändå….

Då körde vi drink i solnedgång. I år kör vi drink hos Nisse.

20140427-194949.jpg