#Tbt

Throwback Thursday – idag har jag rotat så, nästan, långt ner man kan komma i arkivet! Skräckblandad förtjusning att damma av dessa gamla album.

Gymnasietiden, vi snackar tiiiidigt nittiotal. Tanten är gammal. Herreminje. Men gud så kul vi hade! Jag har varit extremt lyckligt lottade med fantastiska vänner genom alla år. En del har försvunnit genom åren, andra består! Härliga minnen i alla fall!

Här rockar vi en Punkfest. Det var många temafester under gymnasiefesten och, som synes, gick vi ALL-IN! Alltid. IMG_4686-0.JPGHär är vi i England på någon slags klassresa i slutet av trean på gymnasiet. Närmare bestämt exakt 24 år sen…Smilfink på fest!   Tre glada studenter som skulle på bal! Puffiga ärmar var da shit på den tiden! Mr och Ms Thomasgymnasiet 1991. Studentbal på Sundbyholms Slott i Eskilstuna. Min enda titel någonsin – hahahaha! Han var så snygg, jag var hysteriskt nervös och skrattade lätt hysteriskt hela tiden. Folk tittade och alla som känner mig vet att jag inte riktigt trivs med att alla tittar på just mig. Pinsamt då. Kul minne nu. IMG_4690.JPG

Härliga tider, glada minnen och fantastiska människor! ♥