Frankofiler, boule och mimare!

Onsdag. Ännu en dag galopperar förbi. Det går snabbt nu…. Jisses! Tredje juni och full storm utanför. Idag har i alla fall solen samsats lite med regnet och blåsten. Alltid något. Imorgon ska vi ha sommarfest med jobbet och vi ska spela boule följt av middag på restaurang. Någonstans när denna aktivitet planerades så tyckte någon att ”tema vore väl kul? Vi kör vidare på det franska temat som en spinoff på Nice” – nu har vi alltså fransk klädkod på detta evenemang. Franskt liksom? Basker och baguette? Jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig. Ett tag så var jag, seriöst, inne på att klä ut mig till pantomimartist. Det känns väl franskt?

Adult Mime Artist Fancy Dress Costume Black White Street Circus French Outfit

Men jag pallar inte med vit färg i ansiktet i typ 6 timmar…. Har dessutom varken vit ansiktsfärg, hängslen, vita handskar eller randig tröja, Men idén var rätt kul. Nu tror jag mer att jag kör på de franska färgerna – blått, vitt och kanske ett stänk rött! Lite trist men så får det bli ibland…

Nu är det läggdags och imorgon äro vi frankofiler hela dagen!

Bonne nuit cher blog de glace! Dormez bien!