Här var det tyst och gnälligt…

…och det beror faktiskt på min eländiga arm. Det värker i hela armen, pulserar och strålar smärta ut i handen. Jäkligt jobbigt faktiskt. Jag kan knappt sova på nätterna för varenda gång jag rör mig så hugger det i armen.

Ingen aning om vad det är men mina kollegor har tröttnat på mitt gnäll och nu fick jag numret till en kiropraktor som jag ska träffa imorgon. Högst oklart om och med vad han kan hjälpa mig men det är värt ett försök…. Jag knaprar Voltaren och Ipren och kör med värmekudde på armen men jag tycker det gör lika ont ändå?!

Jag tycker så där allmänt synd om mig själv och det är inte helt lätt att få till alla morgonrutiner med en arm… Tvätta håret, klä på sig, få av och på en BH, få upp och iordning en trött treåring osv. Det går men lite motigt är det allt. Nu hoppas jag att kiropraktorn är en mirakelkille och lagar mig imorgon – eller åtminstone talar om vad det är som är fel och vem som kan hjälpa mig. Är det en inflammation antar jag att han inget kan göra. Nerv i kläm? 

Det var dagens status från gnällbältet! Har du tips och råd så vill jag höra dem!!  

  Tur att jag har världens bästa man som tar hand om mig! ❤️