Fredagsmys och lördagsfest!

Lördag. Mille och Andy drog till Övik igår kväll för att fira farbror Alex som fyller 18 år imorgon. Hipp Hipp Hurra för Alex! 🙂 Jag blev kvar hemma med storbarnen, idag är tanken att jag ska på 35-års fest, så just nu pågår kraftig bearbetning av storbarnens far så han ska ta dem över kvällen…. En och annan gliring om att jag är en ”usel morsa som lämnar bort barnen för att kröka” får man ta när man är i desperat behov av barnvakt. Och NEJ. Han menar inte allvar – hoppas jag – vi har en VÄLDIGT rå men hjärtlig jargong så jag vägrar ta åt mig. Som att hälla vatten på en gås(a) helt enkelt! E:nas pappa är dessutom värsta bästa så jag tror och hoppas att han rycker ut som en riddare i skinande rustning och hjälper mig ikväll. (smör, smör, smör) 😀

E2 var på SPA-kalas så jag och E1 lyxade till det med mat på stan följt av en tur till Slagsta glass. Fick en spännande nyhet igår som var värd att fira med lite glass. Resten av kvällen tillbringades i TV-soffan följt av sängen. Storbarnen sov hos mig inatt i dubbelsängen. Jättemysigt. I tre minuter. Sen gav jag upp och la mig i Milos säng och sov som en stock hela natten. De är STORA nu, vassa knän och armbågar överallt. Jag fick liksom inte plats..

E1 och jag åt glass, matade fåglarna och hängde i hamnen en stund innan vi hämtade upp syrran från hennes kalas.

  

SPA-Viran som fått ny färg på naglar och lite i håret, en snitsig frisyr och ansiktsmask! ♥  

Själv fick jag fina presenter ”bara sådär” av min fantastiska man innan han drog till Övik. En klocka och två tröjor från Tre Små Rum. ♥  

Nu göra något av den här dagen innan den plötsligt går mot sitt slut… Time flies!