Bättre sent än aldrig… Eller?

Det bidde visst inga bilder igår… Oklart vad som hände men plötsligt var dagen slut, barn högt och lågt och en massa vardagsbestyr innan jag föll ihop som ett korthus i sängen. Här kommer några (de mest städade) idag istället.

Om du reflekterar över att vissa (ingen nämnd, ingen glömd) ser lite….annorlunda/besvärad ut så beror det på att det pågick en slags frågesport som inkluderade en hel del kexätande, ballongblåsande och gelespottande. Mycket underhållande. Särskilt att fota.

  
  
  Här dök plötsligt en övervintrad hippie upp. Också extremt oväntat och mycket, mycket roligt!   

Musikfrågesport pågår här nedan. Lika lätt som att få en hel skolklass med ADHS-stinna tonåringar att sitta blixt stilla och lyssna. Därav frågesportsledarens lätt uppgivna min och blicken mot skyn – ”Herregud, kan någon hjälpa mig här….”
 Idag är det i alla fall måndag. En alldeles vanlig sådan om man bortser från stängt fritids, 32 samtal från barn hemma själva och strålande sol. I övrigt helt vanlig. Imorgon en helt vanlig tisdag. Japp. Vardagen är tillbaka!

3 svar på ”Bättre sent än aldrig… Eller?”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.