Minns ni?

Dag tre – check! √ Det tar på krafterna att börja på nytt jobb! Jag har helt slut i skallen när jag kommer hem… Det finns så mycket att sätta sig in i och oändligt mycket att läsa och lära – vilket är toppenbra! Strukturerat, snyggt och prydligt – tummen upp för det. Imorgon kommer jag vara med från start i ett nytt uppdrag som jag kommer att ”äga” (med en massa stöd 🙂 ) – spännande!

Idag har storbarnen och deras pappa varit här och fikat. Nu har de dragit vidare och jag ska alldeles strax plocka med mig Milo och gå och lägga honom/oss. En bok och lite snicksnack med minstingen, sen sover vi nog gott båda två! Han är ju min lilla alldeles egna batteriladdare! ♥

Min app timehop påminde mig om att vi varit på Mallis de tre senaste åren så här dags. Förra året var vi i Cala Bona hela familjen. Det var då Mille skrämde oss rejält… Minns ni?

  
  
  

Förkylningsastma som bröt ut med full kraft under semestern! Nattliga läkarbesök, inhalering, akut transport till klinik Palma, mer inhalering, lungröntgen, dåligt syresatt och det var med nöd och näppe han fick OK att flyga hem…. Det var riktigt jobbigt! Men det gick bra och nu har vi medicin hemma om/när det kommer igen!

Nu är det läggdags för Mille och hans mamma! Natti, natti!