Att störa ihjäl sig på något!

En liten töntig sak gör mig galen…. Förvisso en liten skitdetalj i det stora hela här i världen men ändå.

De här ”Flash-nyheterna” från Aftonbladet och Expressen som poppar upp som små notiser i telefonen när det hänt något stort/roligt/otäckt/roligt i världen. En flash i mobilen och sen när man förskräckt/roat/uppgivet klickar på nyheten och förväntar sig kunna läsa mer så möts man av…….. INGENTING ……….. De är så j*vla snabba att kasta ut själva rubriken att de inte ens hinner skriva två rader om själva nyheten. Jag antar att de ska bräcka alla andra och vara först med scoopet?! Jag vill typ kasta telefonen i väggen (stackars oskyldiga telefon) varenda gång jag möts av just INGENTING. Hata, hata, hata! Jag skiter totalt i att ni först ute med en jädra rubrik. Jag vill veta VAD och VARFÖR något har hänt inte bara ATT det hänt.

Så dagens största diss går till kvällstidningarna som kastar ut rubriker innan de ens vet vad fan som hänt. SLUTA med det. OMGÅENDE.

Så. Nu var det ur systemet. Jag har irriterat mig på det här väldigt, väldigt, väldigt länge. Och jag förvarnade om att det var en liten detalj i det stora hela men det är en liten detalj som stör mig väldigt, väldigt, väldigt mycket.

 

2 svar på ”Att störa ihjäl sig på något!”

    1. Hehehe, lite bättre känns det faktiskt! 🙂 Jag SA ju att det var ett puttigt problem i det stora hela men även små stenar kan skava!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.