La Vie Est Belle!

Fredag. Andy hade lovat barnen pizza pizzeria idag och sånt glömmer de inte i första taget. Själv drog han på hockeymatch så jag vallade in ungarna på den lokala pizzerian och blev smått förvånad… Den som säger att Svenssons äter tacos på fredagen bor uppenbarligen inte i Strängnäs. Här äter man pizza. Fullt på pizzerian och en konstant kö på 7-8 personer som väntade på sin beställning.

Att ”gå ut och äta” med en trött fyraåring en kväll är inget jag rekommenderar. Mille tittade på fiskarna i akvariet, han tittade på TV, han tittade ut genom fönstret, han lekte med leksakerna – han gjorde typ allt utom att äta. Tillslut åt han motvilligt en slice pizza, resten tog vi med hem. Yay. En riktig mysmiddag….

Imorgon är det marknad och med det följer en hel del traditioner. En obligatorisk fika hos min mamma som bor mitt i bland knallarna följt av toffel- och nougatshopping. Mina måsten. För en sisådär 150 år sen när jag var ung så gick man givetvis ut på kvällen. Det är inte aktuellt för min del längre, jag ser i stället fram emot att moffa nougat och beundra mina nya tofflor i stället…

Andy ska hjälpa ett par vänner med att kakla deras kök på eftermiddagen och på kvällen blir det en hederlig tacokväll i Gåsby. Bara roligheter i helgen alltså!

Men nu är det snart dags för ”det roliga programmet” och efter det så sover vi nog hela familjen!

Dagens bästa förresten. Var förbi min mamma och gjorde en räd i hennes badrumsskåp – hon fick en parfym i julklapp (som jag älskar) och som hon inte gillade riktigt. Hehehe, jag fick med mig en full flaska La Vie Est Belle från Lancome. Grattis till mig!!!