I samråd med mig själv.

Vabbar med Mille idag, han känns dock ganska pigg (piggare än mig) så det är skönt. Lite hosta men i det stora hela vid gott mod. Själv snorar och hostar jag vidare hej vilt. Egentligen vill jag bara borra ner mig under täcket med Milo och slappa hela dagen. Vila och förhoppningsvis tämja hostan lite. MEN. Det är inte ett alternativ. Runt mig tornar huset som städguden glömde upp sig. I hallen ligger 36 par skor kastade huller om buller, jag tror Milo tömt ut 1 kilo sand ur några gamla gummistövlar och det ligger jackor och mössor i drivor. Leksaker i hela huset, X antal sängar som ska bäddas rent och en hel del plock och dammsugning behövs också. Milo fyller år i morgon och vi får gäster så det är bara att. motvilligt, pallra sig ur sängen och ta tag i den bistra verkligheten.

Jag ska börja med att ställa en äggklocka på 15 minuter varje kväll och då ska ALLA i familjen få hjälpa till och plocka undan. Detta stökande är F A N inte normalt.

I samråd med mig själv har jag gjort en to-do-list och när den är klar (typ aldrig) så kanske jag kan få vila lite…. För att få något gjort så inledde jag listan med en skarp uppmaning till mig själv, Åsa gör detta NU! Annars ligger jag kvar i sängen och bloggar hela dagen istället. Bästa att lyda och sätta lite fart nu. Om jag får lite resultat under dagen kanske jag återkommer med en fotad rundtur av Chateau Gåsby!

 Göm undan innebär tryck in eländet där det inte syns, exempelvis i garderober, lådor och skåp! 🙂 Så jobbar vi här ute på landet…

Så…. Klara, färdiga, S T Ä D A!