Botten är nådd!

Mina första par stödstrumpor inhandlades idag! Känns jäkligt sexigt faktiskt….NOT! Var dock tvungen att kapitulera då mina fötter värker och snart är lika breda som de är långa! Ska prova dem imorgon på jobbet och se om det gör någon skillnad framåt kvällen!

Går in i v 34 imorgon och har ca 7 veckor kvar, ska (försöka) jobba 5 av dessa 7 veckor sen ska jag bara ligga på soffan med fötterna i högläge och vänta ut ungskrutten!

Tänkte lägga upp en bild på mina tassar men ändrade mig, jag ska bespara omvärlden detta!

Igår var det dags för en liten shoppingturné till Eskilstuna tillsammans med några tjejkompisar! Vi startade och avslutade med en fika på Wayne´s  – that´s my kind of shopping! Handlade ingenting åt mig själv – förutom en hårspray – men plockade på mig lite höstprylar till E1 & E2.

Jag gillar hösten och ser fram emot många soliga, lagom kyliga, klara, molnfria dagar då jag ska valla runt bebis i vagnen! Jag är redo…….