Today is….

Ibland kan det vara bra att ha det i åtanke…. Oavsett vad som hänt tidigare så är varje dag en nystart egentligen. En möjlighet att göra om, göra rätt oavsett vad det gäller. Stort som smått.

Själv vill jag bara få hem min familj – helst idag – men så kommer det ju tyvärr inte bli. Men imorgon. Då kommer de, annars får jag åka upp och hämta hem dem! Vaknade vid fyratiden i morse och kunde knappt somna om. Det var mörkt, kallt, jag hade drömt en konstig mardröm, utanför knäpper och knakar det… Då längtade jag EXTRA mycket efter den självklara tryggheten som följer av att ha huset fullt med liv. Men jag somnade om – bara för att vakna av ett ilsket alarm någon timme senare. Trött som aldrig förr, ute var det kolsvart och iskallt. En helt  öde värld tills jag mötte lite människor och insåg att det faktiskt fanns någon mer än jag vaken och vid liv den okristligt tidiga timmen…

 

Ett svar på ”Today is….”

  1. Förstår att du saknar dem… Alla mina söner for hem igår, nåja en har inte varit här så mycket men honom träffar vi ju betydligt oftare än de andra två som bor i Växjö, och det blir tomt.
    La mig bland yngste sonens sängkläder och bara kände in honom i lukten som satt i sängkläderna.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.