Milos utveckling…

…nu var det länge sedan jag skrev något i den kategorin. Det hände liksom fler större händelser när han var yngre…. Första stegen, första orden, blöjfri, sluta med vällingen, inskolad på dagis – allt sånt där har han ju redan klarat av. Just nu är han en alldeles fantastisk helt underbar fyraåring som väldigt väldigt sällan retar gallfeber på mig och ALLTID ALLTID skickar ett litet lyckorus genom kroppen när jag ser på honom. Jag är upp över öronen förälskad i den där lilla minimänniskan som laddar alla mina batterier bara genom sin närhet. Han pratar och resonerar, frågar och ifrågasätter. Han kramas, pussas, slåss, skriker, muttrar och skrattar. Han får mitt hjärta att smälta. Varje dag. Gör han något tokigt och jag skäller på honom så lägger han huvudet på sned och säger ”Förlååååt mamma” – då smälter jag, om möjligt, lite extra och sen är han förlåten. Alltid.

En alldeles fantastisk liten skatt och jag är oerhört tacksam för att jag fick chansen till en liten halvsladdis på ålderns höst. ♥

3. världens bästa P1040996P1040961