Kick-off, Yoga och Strängnäs Revyn!

Jag skulle behöva en ny helg nu för att återhämta mig från just helgen…. Fredagen startade med kickoff för Proffice Sverige AB. En heldag med både jobb och nöje! Jag provade på Yoga som aktivitet och det var riktigt härligt även om jag inte begrep så mycket av ”yogiska andetag” och jag gjorde definitivt inte rörelserna helt rätt. Summeringen blev dock att det var avslappnande, otroligt välgörande och nyttigt för den här gamla kroppen. Jag har faktiskt träningsvärk i stora delar av kroppen så allt det där sträckandet och spännandet gjorde tydligen nytta i alla fall!solhlsning_149140216

Kvällen avslutades med trerätters och Proffice Awards följt av untz untz med DJ Alex Moreno. Jag höll ut till klockan ett och gick sen upp på rummet och la mig. Min room mate lämnade återbud så jag hade ett dubbelrum för mig själv. Lyxigt värre! På lördag morgon bar det av hemåt och sen gick resten av dagen i raketfart. Innebandymatch och kiosktjänstgöring följt av SträngnäsRevyn tillsammans med Andy. Jag tror det här är tredje (?) året på raken som vi går och ser revyn och det är faktiskt jätteroligt! Otroligt duktiga ”artister” och fyndiga texter/nummer. Medelåldern är hög men showen passar för alla! Jag tycker årets revy var en av de bästa jag sett, mycket skratt, fyndiga texter och bra musik.

Tummen upp för Revyn alltså, jag tror det är två föreställningar kvar så du har fortfarande chansen att se årets revy om du skyndar dig lite. Nästa år tar jag med mig storbarnen också, åtminstone E2 – hon skulle älska det! ♥

  

Nu ska resten av söndagen ägnas åt roligheter som veckohandling och städning. Business as usual alltså…..