Firandet fortsätter….

….dock i lite lugnare takt än igår! Mamma har fyllt år och detta firades genom att hon (!) bjöd ut hela kaosfamiljen på middag. Vi åt på Tavernan nere i gästhamnen och följde sen upp med tårta och kaffe hemma hos henne. Total mat- och sockerkoma. E2 slocknade i soffan och henne fick vi skaka liv i när det var dags att åka. Kanske inte så konstig eftersom hon sovit borta natten till idag, startade dagen med ridskola, följt av en timmes street dance. Hon var i stort behov av en powernap!

Lägg märke till SOOOOLEN! Den sken så intensivt på oss att de fick fälla ner markisen lite för vi inte skulle bli bländade! Ljuuuvligt!!

Min skäggiga make! ♥

P1050614

Födelsedagsbarnet…
P1050618

Lilla fröken E2, här var hon fortfarande vaken!

P1050623

Mamman och E2…
P1050627

Milo ser livrädd ut men jag tror han mest var förväntansfull…. Pannkakor liksom, största lyckan i världen när man är fyra år!P1050633 P1050635

Nu framstuga sidoläge fram tills klockan är så mycket att man får gå och sova på riktigt. Det är sportlov och de yngsta har förskola och lovfritids, den stora får aktivera sig på egen hand. Inte alltid optimalt att bo en bit ut på landet men det får lösa sig!

Nu: pyjamas

Sen: Sova. Det behöver jag….