The vabbande continues…

Idag har jag jobbat ett par timmar på förmiddagen men sen drog Andy mot Stockholm och Arlanda så då var det bara att logga ut och ägna sig åt Mille. För även om han mätte imponerande 38,2 grader i morse så är han P I G G jämfört med igår. Då låg han som en liten blöt fläck i sängen och sov sig igenom halva dagen. Idag har det varit full fart med avbrott för en liten powernap på eftermiddagen. Skönt i alla fall. Han är fortfarande rosslig i luftrören men det är så skönt att den värsta febern har släppt. Man är inte så kaxig när man blir ensam vuxen hemma när barnen är sjuka. Det slår liksom inte fel att något ska hända just när man blir gräsänka ett par dagar….

Nu ligger han bredvid mig här i sängen och tittar på Netflix. Det är så ljuvligt härligt att bara vara tillsammans. Jag älskar den här lilla minimänniskan till månen och tillbaka! ♥

Helgen tillbringar vi som sagt var utan Andy som ska åka till Manchester och titta på fotboll. Good for him! Det lär bli lugna gatan här hemma, nu är allt fokus på att Mille Mysmupp ska bli helt frisk, feber- och hostfri. Jag är lite sugen på att shoppa mig en vårjacka men eftersom jag är strandad hemma så får det kanske bli lite online-botanisering istället….

Nu efterfrågar den lilla sjuklingen popcorn, bästa att göra som han säger! Aptiten har varit usel sista dagarna och popcorn är ju bättre (typ) än inget…

Här en bild från när det var lite mer full fart på lillgrodan. Högst upp på Birka i solen…kanske var det här i blåsten som febern hittade honom? P1060106