Jag har en mental blockering…

Min hjärna tiltar totalt. Jag avskyr försäkringskassans hemsida. Har jag sagt det förut? Det känns som att jag upprepar mig men det kan iofs ha att göra med att jag muttrar (läs skriker) ”jag hatar den här jävla sidan” varenda gång jag loggar in på den… Andreas mumlar lite försynt ”så säger du varje gång, ring istället”…. Men jag hatar att sitta i telefonkö i 6 timmar minst lika mycket som jag avskyr luddiga webbsidor så jag trilskas vidare, klickar, börjar om, svär, gör om igen och avslutar allt som oftast med att ”nu skiter jag i det här”.

Tyvärr hänger ju hela min privatekonomi just nu på den där jädra hemsidan så det är bara att börja om och försöka en vända till… Nu tror jag att jag lyckats knacka in en ansökan/anmälan (bara en sån sak…varför två steg?) fram tills dess att lillgrodan fyller ett år i alla fall. Sen får vi ta ett nytt tag och se hur många dagar jag har kvar därefter…

Idag har jag ställt Milo i dagiskö (eller kö till förskoleplats kanske det heter om man ska vara politiskt korrekt) och det är ju ångestframkallande i sig. Han ska ”snart” börja på förskola. Snart är en sanning med modifikation, om cirkus ett år är kanske inte snart direkt men det känns så för mig.

Nu är det strax tack och god natt. Denna dust med FK har tagit knäcken på mig. Men missförstå mig rätt, jag gillar försäkringskassan (jag har faktiskt jobbat där en gång i tiden när Jesus gick i kortbyxor) men jag OGILLAR deras hemsida. Punkt.

Zzzzzzz