Den lilla bortbytingen är återfunnen.

Den lilla bortbytingen är återfunnen. Hennes far hittade henne vid poolen när han skulle hämta hem henne. Möttes av ett ”Hej. Hej då!”. Skönt att känna sig efterlängtad…. NOT. Det har alltså varit de bästa dagarna i hennes liv. Hon ville inte åka hem. Hon hade inget internet och därför har hon inte sett/svarat på mina sms. (jäkligt oklar undanflykt….) Hon har lärt sig galoppera, de har åkt traktor till Magsjön och badat, de har ridit dag och helt enkelt haft det toppen. Kändes helt klart som mycket väl spenderade pengar och jag misstänker att det lär bli fler läger för den här unga damen…..under förutsättning att hon lär sig svara på SMS.Pappa Björn var snäll nog att komma ut med ungen så jag skulle få krama och skälla lite på henne. Det var ju kul. En stund. Sen blev den unga damen sur för 1. att hon inte får någon hundvalp. För det har aaaalllaaaa andra. 2. Att hon måste gå på fritids imorgon istället för att rida över ängarna. Typ. Då fick Björn packa in kidsen i bilen och åka hemåt. Kvar lämnade han ALL packning som den unga damen släpat på de senaste dagarna. Så från tvättkorg under kontroll till tvättkaos på mindre än 30 sekunder. Ljuvligt. Verkligen. 

Ännu lite mer att röja i….jag är sjukt sugen på att beställa den där containern i alla fall. Jag tror vi behöver ett rejält invändigt döstäd så det blir lite luftigare i lådor och skåp!! Får kanske bli årets semesterinvestering – containerhyra istället för stughyra. Jättekul….

Men nu. Bloggpaus följt av lite återhämtning i TV-soffan.

Ett svar på ”Den lilla bortbytingen är återfunnen.”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.