Strängnäs by night!

P1060961

P1060963

Nu gör vi kväll här i Gåsby! Regnet har öst ner varvat med lite sol idag – svensk sommar i ett nötskal! Jag tycker ändå att regnet har sin charm på något sätt, åtminstone en dag så här då och då… Pressen på att göra en massa saker släpper och det är plötsligt OK att chilla hemma och ta det lugnt! Idag har vi bara myst hemma, rullat lite chokladbollar och tittat på TV. Det kan vara rätt härligt det också. Åtminstone om barnen är sams. Vilket i och för sig inte händer allt för ofta…

Imorgon ska vi hämta hem några pallkragar, jag har fått för mig att rensa och flytta lite i mina obefintliga odlingar. Just nu har jag jordgubbar som knappt växer och de stackarna som faktiskt syns blir snabbt snigelkäk. Bläk! Extremt dålig skörd i år. Tänkte flytta dem och ge dem lite mer space – och höjd över marken. Kanske stoppar det åtminstone de övergödda sniglarna som inte kan klättra rakt upp som mördarninjasniglar.

Nu släcker vi ner här och jag ska försöka få tre speedade sommarlovsbarn att fatta att det faktiskt är läge att sova nu!

Ett svar på ”Strängnäs by night!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.