PMS-ig och sur!

Så kan man sammanfatta min dag. Alla är dumma, alla pratar för högt, alla är irriterande och jobbiga. Alla kan gå och dra något gammalt över sig! Jag är fan-i-mig allergisk mot höga ljud – på riktigt. Får fullständigt tuppjuck när alla skriker, morrar och muttrar hela tiden. TV, radio, padda, telefon. Ljud över allt. Drog på mig hörselkåpor (!) och gömde mig på övervåningen när vi kom hem från Eskilstuna. Tänkte varva ner och njuta av tystnaden i en liten stund men icke. Det tog bara två minuter innan de hittade mig.

Andy är sur för han inte hittar sina saker – ”någon jävel har städat undan dem…” Ja, kanske det men om han har koll på dem från början så slipper jävlarna städa efter honom! Förhoppningsvis men inte särskilt troligt blir morgondagen en bättre dag….

Vad har vi gjort då denna söndag? Varit på Larslunda och tittat på små söta barn som spelade fotboll i solskenet. Det var faktiskt trevligt! Lämnat E2 på ridning. Hämtat E2 från ridningen. Handlat på Willys. Varit i Eskilstuna tur och retur för att hämta hem Andys bil (han var på lagfest igår).

That´s it. Nu ska jag förbereda morgondagen och sen gå och lägga mig!P1070703Bilden har inget med inlägget att göra men den får mig i alla fall på liiiiiiiiiiite bättre humör!♥