En bra avslutning.

Tack och adjö till dag tre. Dagen har gått bra förutom ett litet avsteg på lunchen då jag var bortbjuden och det serverades lasagne. Gudomligt god lasagne för övrigt. Jag gör inte något annat än äter, lagar mat/mellis och sover känns det som. Tur att det är fest i helgen så man kommer ut lite i alla fall! Milo ska vara hos storbarnens pappa när vi är borta. Jag är lite osäker på hur det ska gå…han är inne i en rätt mammig period och dessutom väldigt hemmakär. Gissar att återvända till dagis efter ett långt sommarlov tar på krafterna och gör en lite extra ynklig. Andy får lämna honom, mitt mammahjärta klarar inte av hans tårar!

Nu har jag smällt i mig ett kvällsmål, två hårda mackor med kalkon och paprika. Ljuvligt gott! Agatha Raisin på TV:n och en stor kopp te. En bra avslutning på en ruggig regnig torsdag!

Förmiddagens mellis och kvällens middag! Det ser inte vidare gott ut kanske men det smakar bra och det är ju huvudsaken! Middagen var en slags alternativ Ceasarsallad, jag hade inte ”rätt” bröd hemma att göra brödkrutonger av så jag hackade upp lite fullkornsbröd… Det gick bra det med men smakade kanske inte exakt som man förväntat sig/hoppats på! Som det mesta när det gäller min matlagning.

img_9728