Tack och god natt!

En bra fredag går mot sitt slut. Full fart på jobbet, sprang lite ärenden på lunchen och sen var det dags att åka hem. Typ. E1s innebandysäsong startade idag så jag och Mille var förbi och hämtade honom när den var slut. Jag tycker det är riktigt roligt med innebandy. Det är en perfekt föräldrasport…hahaha… Det är inomhus, det är varmt, det finns alltid en toalett inom räckhåll och nästan alltid en kiosk med kaffe!! Perfekt om du frågar mig. E1 själv har ju svajjat lite när det gäller innebandyn men nu säger han att han vill köra så jag håller tummarna för att det håller i sig nu!

Kostschemat har gått bra tycker jag. Inga konstigheter. Inga kulinariska mästerverk men absolut helt OK och minst lika gott som köttbullar och makaroner i alla fall. När jag kom hem från jobbet stod det en familjepizza på bordet, då får man bita ihop och rusa ut i köket och kasta ihop sin biffstroganoff rackarns snabbt. Den smakade helt OK förutom att köttet var lite segt. Till kvällsmål stod det bananglass på schemat. Det blev mer banansoppa med kaffesmak. Inte i klass med gårdagens hårda mackor – yummy!

Imorgon är det F E S T! Den startar redan kl 13.00 så kostschemat lär gå åt fanders men det är det värt. Oklart vad vi ska göra under eftermiddagen men det lär innebära någon typ av fysisk övning misstänker jag för vi ska vara träningsklädda?! Kanske kan kompensera en halv cider genom att röra lite på fläsket?! Den stora klädfrågan återstår. vädret är ju minst sagt opålitligt och även om det blir uppehåll så ska vi sitta ute i tält på kvällen så jag lägger nog min röst på 1. varmt 2. praktiskt 3. skönt 4. myggtätt.  Värry värry fashionsnabelt alltså!

Nu lite soffhäng innan tanten ska gå och sova. Med en inbyggd sovklocka som ringer kl 21.00 varje kväll så blir morgondagen en utmaning. Full fart från lunch och framåt…kanske borde gå och lägga mig redan nu!?