God morgon världen!

Jag mår faktiskt bra idag, lite trött men det är kanske inte så konstigt då vi kom hem strax innan tre i natt. Festen började klockan 13.00 så vi höll igång i fjorton timmar – då får man vara trött. Jag tog lite bilder under kvällen men de blev både suddiga och mörka så de får nog stanna i kameran. Otroligt rolig fest i alla fall! Fantastiskt roliga tal, jättegod mat och snyggt uppstyrt! Fem av fem tummar upp! Det kan nog finnas en och annan som har lite ont i huvudet idag… Hehehe, ingen nämnd ingen glömd.

Kosten gick käpprätt åt skogen från kl 13.01 och framåt men det visste jag. Inget att hänga läpp över, det var ett medvetet val. Idag är jag på banan igen och har precis tryckt i mig gröt, banan, kanel i mängder och två ägg. Lunchen blir sen idag, ska handla och hämta/lämna barn på eftermiddagen. Andy har hockeymatch, bra uppladdning med 14-timmarsfest, och det lär väl vara full fart här fram till läggdags.

Nu måste vi samla ihop oss och försöka komma iväg för att storhandla. Precis vad man drömmer om så här dagen efter årets brakfest…..