Lite enformigt kanske…

….men dagarna ser rätt lika ut! 

Imorgon åker vi hem och jag tar främst med mig två saker:

1. Det blir inget mer All-inclusive. Vilket vi iofs sagt minst två gånger tidigare. Men nu menar vi det. På riktigt. Kommer inte ha råd att åka ens till Flen nu när vi köpt nytt hus så det är kanske en icke-fråga egentligen.

2. Investera i en riktigt jäkla bra solkräm för ansiktet med minst solskyddsfaktor 30. Minst!! Typ Dermalogica. Något snorbra. Efter kladdat solkräm från minimarket i ansiktet varje dag i två veckor så ser jag nu ut som en flottig månkrater i nyllet. Inte värt. Har en express-ansiktsbehandling inbokad i em. Rädda vad som räddas kan liksom.

….kommer såklart genast på fler klokheter att dela med mig av men det får vänta tills vi kommer hem för nu är det sista dagen och den måste tillbringas någonstans där D-vitaminet kan marinera mig in i det sista…