Ett stort tack till alla nej-tackare!!

Det var julmarknad i Strängnäs idag. För första gånger på flera år – har jag för mig i alla fall – så var det snö. Förvisso blöt snö och mest slask men ändå. Vi gick ett varv, köpte en liten naggande god julklapp till kusin Herman och sen blev det lussebullefika hos Milos mormor. Vi har fått ha Andy hemma hela dagen också, ett trevligt avbrott i allt hockeyspelande. Nu har vi landat hemma och ska så småningom ta tag i lite matlagning… Bakad potatis ska det serveras ikväll, till det lite kött och en skvätt sås. Kan slinka ner en rejäl smörklick och lite salt i potatisen också. Bästa!!

Imorgon har E2 lussefirande på sin ridning så då ska jag åka ut och titta. Hon älskar verkligen att rida och även om jag tycker att hästar är rätt stora och läskiga så är det roligt att hon hittat något hon brinner för!

Igår på eftermiddagen fick vi ett härligt besked också! Milo fick en plats på Karlavagnen, samma skola som hans syskon gått på.  Han har stått i kö dit sen han var riktigt liten och jag har liksom tagit för givet att han skulle få plats där – när vi sen fick besked att han var reserv så blev vi helt ställda och lite oroliga. Inte för att andra skolor är sämre utan för att han själv ville gå där, han känner igen skolan och jag vet att det jobbar massor av fantastiska människor där som jag känner mig helt trygg med. Dessutom ligger skolan ca 250 meter från vårt nya hus. Stor glädje alltså när det visade sig att han fick en plats.

Tack alla ni som tackade nej!!! 🙂

Nu är det läge att hoppa i mysbrallorna, dricka ur den lilla lördagscidern och dra igång lite matlagning! ♥